Back to the top

Nagihan Sungur

Nagihan Sungur
Coach en Emotieverwerkingstherapeut

Na vele jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben waarvan de laatste 7 jaar als manager, heb ik besloten om mensen mensgericht te coachen in plaats van taakgericht te managen. Sinds 2012 werk ik als coach en emotieverwerkingstherapeut, waarbij ik mensen begeleid om in moeilijke situaties hun innerlijke kracht te hervinden en hun leven weer vorm te geven.

Ik heb ruime ervaring met mensen uit verschillende culturen en van verschillende leeftijden. Als Nederlands Turkse professional kan ik culturele aspecten goed begrijpen. Hierdoor lukt het mij om ook met niet-westerse cliënten in zeer korte tijd een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Mensen die slachtoffer zijn geworden door een nare situatie kunnen uit balans raken, hun zelfvertrouwen kwijtraken en pessimistisch worden over de toekomst. Hierdoor zien ze in hun leven geen nieuwe mogelijkheden meer. Wanneer mensen leren luisteren naar de signalen van hun lichaam en hun innerlijke stem, ervaren ze meer balans, meer ruimte en meer flow na een ‘crisis’.
Daarom help ik mensen om de situatie niet te ervaren als een probleem maar als een kans, omdat er dankzij de situatie weer nieuwe keuzes gemaakt mogen worden.

© 2021 INTER & FOCUS Intercultureel Expertisecentrum B.V.