Back to the top

Kerim Albudak

Kerim Albudak
Carrière- en Life coach

Professionele coach vanuit het hart

Mijn naam is Kerim Albudak, geboren Rotterdammer en ben sinds 2008 actief met talentontwikkeling, HR en coaching binnen de arbeidsbemiddeling. Ik heb verschillende bedrijven mogen helpen met de zoektocht naar de beste professionals. Als manager heb ik diverse units mogen leiden en heb ik professionals gecoacht gericht op hun persoonlijke ontwikkeling. Dit heb ik altijd gedaan met hart, ziel èn heel veel energie.

Als professioneel coach begeleid ik professionals met het doorbreken van patronen, het identificeren en bereiken van hun persoonlijke doelen op het gebied van carrière- en levensvraagstukken. Ik coach mijn cliënten op een manier waarbij ik gebruik maak van de mentale en emotionele ideeën en concepten die zij met zich mee dragen. Eigenlijk creëer ik ruimte in het denken, voelen en ervaren. Dit creëert rust in je lijf, hoofd en inspireert je om in je eigen krachtveld te staan. Je kunt veel meer dan je denkt.

Mijn persoonlijke ‘why’

Zelf maakte ik kennis met coaching toen ik tegenslagen in het leven ervaarde en heb overwonnen. De patronen en barrières die ik diende te doorbreken, hebben mij laten zien waar mijn kracht ligt. Persoonlijke groei en in je kracht komen, is een van de mooiste dingen die je kunt ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat het je leven positief verandert. Het is onderdeel van mijn missie: een mooiere wereld, samen.

Mijn visie op coaching

Mijn visie op coaching gaat over het doorbreken van patronen en het inspireren van oplossingsgedrag op carrière- en/of leefomgeving. Inzichtelijk rijker worden is wat mij betreft een onderdeel van je proces. Het gaat er juist om dat je je anders gaat voelen en daarbij je leven gaat leiden zoals jij dat wilt. Daarbij gebruik ik Neurosemantiek, Meta-Coaching, Neuro Linguïstisch Programmeren, Systemisch Werk en Transactionele analyse.

Vanuit het hart,

© 2021 INTER & FOCUS Intercultureel Expertisecentrum B.V.